Worrell & Jetten gaat vitaal!

Worrell & Jetten gaat vitaal!

Worrel & Jetten gaat vitaal!
Soms komen opdrachten uit onverwachte hoek en dat zijn vaak de leukste! Vorige week dinsdag is de kick off geweest van een pilot Vitaliteit voor de medewerkers van Worrell & Jetten. Een maand lang 1x per week Bootcamp en 1x per week WandelYoga, startend vanuit het kantoor in Zoetermeer. Aanmelden verliep via ons online boekingssysteem, efficiënt, inzichtelijk en gemakkelijk.

Achter de schermen is er, in samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, een interne promotiecampagne gestart en zijn er voorbereidingen getroffen om het programma nog wat extra kracht bij te zetten. Zo heeft Worell & Jetten gezorgd voor knalrode hoodies voorzien van het bedrijfslogo en vinden de trainingen plaats half in werktijd en half in eigen tijd. Kortom: voor medewerkers geen reden meer om niet mee te doen en dat hebben we geweten! De eerste Bootcamp training was boven verwachting goed bezet en de reacties van de deelnemers lovend.
“Heeeeerlijk” was zo maar een reactie en “Wat een leuke trainer”. Fijn om zulke feedback terug te krijgen. Ook leuk voor Sander Kruijt, onze Bootcamptrainer.
Zo is weer eens aangetoond, dat er op het kantoor geen ruimte hoeft te zijn om tóch iets aan vitaliteit te kunnen doen. Ook heb je geen eigen materialen nodig. Wat wél belangrijk is en voorwaardelijk voor het succes van een initiatief als dit:
ambassadeurs binnen het bedrijf
– goed getimede promotiecampagne
– variatie in het aanbod
– deskundige begeleiding

En ambassadeurs waren er zeker! Francis Tamming en Gerard van der Lelie, ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme en vertrouwen. We gaan er de komende maand iets moois van maken!
(foto’s Martine Schwagermann)
#bootcamp #wandelyoga #vitaliteit

Comments are closed.

Share This