Yoga op het werk

Yoga op het werk is niet alleen gezond, het werkt ook verbindend. Medewerkers leren elkaar op een andere manier kennen. Goed voor de teamspirit en de onderlinge contacten. Wil jij goed werkgeverschap concreet inhoud geven?

Yoga op het werk

Beweging is belangrijk en maakt onderdeel uit van een gezonde lifestyle, maar hoe faciliteer je dat als werkgever, als medewerkers voornamelijk thuis werken en opeens hun eigen tijd kunnen indelen? Gaan medewerkers dan meer bewegen, of juist minder? En kun je hier als werkgever eigenlijk wel invloed op uitoefenen? Wij denken van wel! De vitale activiteit yoga op het werk onder het thema BEWEGEN zet je medewerkers in beweging. Zo halen je medewerkers toch nog de Nederlandse Norm Gezond Bewegen (NNGB) en draag je als werkgever een steentje bij aan hun vitaliteit!

Yoga op het werk geeft ontspanning

Yoga op het werk is een welkome afwisseling van een kantoordag. Even de spieren los en nek-, schouder- en rugspieren ontspannen. Langdurig beeldschermwerk veroorzaakt op den duur klachten. Met yoga op kantoor leer je jezelf ontspannen en kun je daarna weer productief aan de slag!

Yoga

Sluit de dag af met yoga op het werk

De invulling van yoga op het werk kan een bepaald thema dragen en gaat in verleg. Maatwerk dus! De dag afsluiten met een yogales op kantoor is ontspannen naar huis, maar een dag starten met yoga, geeft energie voor de hele dag. Qua ruimte voldoet een vergaderzaaltje of een stilteruimte.

Interesse in yoga op kantoor?

Interesse om één of meerdere van deze workshops of activiteiten in te zetten tijdens een vitale dag, een vitale week of een vitale jaarkalender? Inspiratie nodig? Neem een kijkje in de VitalityatFirst Inspiratietour. Yoga op kantoor kan live op de kantoorlocatie, maar ook online gegeven worden.

We nemen hierbij tevens de gehele planning en organisatie voor je uit handen. Zelfs de aanmeldingen verlopen via ons online boekingssysteem, lekker gemakkelijk en efficiënt!

Voordelen van yoga op kantoor

geeft ontspanning
verlaagt stress
draagt bij aan werkgeluk
zorgt voor vitale medewerkers