ZZP doe je mee?

ZZP doe je mee?
BREAKING NEWS. Iedereen die First1 Bedrijfsfitness kent, weet dat we tot nu toe met onze aanpak en vitale programma’s vooral de zakelijke markt bedienden. Sportscholen binnen kantoorgebouwen, begeleid door onze fitnesstrainers, exclusief voor de medewerkers die werkzaam waren bij het bedrijf. Workshops en trainingen, stoelmassages, online en offline, maar altijd gekoppeld aan een zakelijke opdrachtgever, altijd een bedrijf met personeel.
Dat zou kunnen voelen, alsof je bij ons als ZZP’er niet welkom bent, maar het tegendeel is waar!
Via onze nieuwe website https://workshops.bedrijfsfitness.nl kun je nu ook als ZZP’er van onze diensten profiteren. Voorlopig tref je hier de 8-weekse Mindfulness training “Veerkracht in je werk en leven” aan, maar binnenkort vullen we de webwinkel met nog meer vitale thema’s.

De Mindfulness training is digitaal, maar toch persoonlijk. Iedere week heb je de mogelijkheid om via Zoom een afspraak te maken met onze trainers Albert & Inge. Heb je daar geen behoefte aan? Ook goed! De intake en de eindevaluatie zijn wel verplicht. Tevens hou je een logboekje bij, waarin je je bevindingen noteert. De inhoud van de training bestaat uit leesvoer, filmpjes en audiofragmenten en is dus heel gevarieerd.

Kun je niet iedere week tijd besteden aan de opdrachten? Geen nood, als je de 8-weekse Mindfulness training maar in 12 weken afrondt. De training is trouwens op te voeren bij je ziektekostenverzekering en wordt bij een aantal volledig vergoed. Na betaling ontvang je een factuur die voldoet aan de eisen.

Bij de eerste intake kun je even kennis maken met de trainers. De afspraak hiervoor maak je digitaal in onze online boekingsagenda, wel zo handig!

Voor welk vitaal thema (bijvoorbeeld voeding, slaap, energie) loop jij als ZZP’er warm? Laat het ons weten, dan kunnen wij ons vitale aanbod gericht gaan aanvullen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte!
#zzp #mindfulness #webwinkel

 

Comments are closed.

Share This