FAQ

Vragen?

Onderstaand hebben wij de meest gestelde vragen opgesomd, zodat je snel antwoord krijgt! Mocht je antwoord er niet tussen staan, dan kun je contact met ons opnemen.


Heb je overige vragen?
Vul het contactformulier in

1Ik ben medewerker bij een bedrijf. Kan ik zelf bedrijfsfitness aanvragen?
Ja, dat kan door middel van het invullen van het contactformulier. Na ontvangst zullen we nabellen om meer details uit te wisselen.
2 Is het mogelijk om een bestaande bedrijfsfitness locatie te bezichtigen?
Ja, dat is zeker mogelijk. We hebben referentie projecten die variëren in grootte, inrichting, openingstijden en roosterindeling. Van klein tot groot, van eenvoudig tot luxueus.
3 Is kleed- en douchegelegenheid noodzakelijk?
Noodzakelijk is een groot woord, maar gewenst is het zeker. Zonder deze mogelijkheid zullen de lunchpauze uren slecht bezet zijn en ook de groepslessen waarbij veel getranspireerd wordt. Na een spinningles bezweet weer 3-delig grijs aan, is eigenlijk geen optie!
4 Wie is er verantwoordelijk voor de aanschaf van apparatuur?

Hierbij zijn er 2 mogelijkheden:

  • 1. De apparatuur kan geleased worden via de apparatuur leverancier. Hierbij zit in de regel dan ook een onderhoudscontract.
  • 2. De apparatuur wordt aangeschaft via de afdeling Inkoop van de eigen organisatie.
5 Zijn er in de fitnessruimte en groepslesruimte speciale vloeren nodig?
In de kracht/cardio ruimte is een waterdichte of waterwerende vloer aan te raden, bijvoorbeeld linoleum, of een gietvloer. In de groepslesruimte adviseren we een houten springvloer of een mattenvloer. De mogelijkheden zijn tegenwoordig legio en de prijs wordt bepaald door materiaal en duurzaamheid.
6 Zijn er verder nog materialen waarmee rekening gehouden dient te worden?
Behalve kracht-en cardio apparatuur is een bedrijfsfitnessruimte in de regel ook voorzien van klein materiaal zoals dumbells, tubings en enkelgewichtjes. Tevens dient er rekening te worden gehouden met zaken als ventilatie, een muziekinstallatie, een werkplekopstelling en telefoon/data verkeer.
7 Hoeveel m2 is er minimaal nodig om een inpandige sportruimte te realiseren?
Om het aantal m2 te kunnen bepalen, is het o.a. nodig te weten, hoeveel uren de sportruimte open is en hoeveel sporters er in de sportruimte verwacht worden per tijdseenheid. Met weinig ruimte en veel openingsuren kan er al een prima faciliteit gerealiseerd worden.
8Wat voor kosten zijn er gemoeid met een opdracht uit de First1 Vitaliteit Scope?
Per opdracht wordt een offerte op maat aangeleverd. In de prijs zitten componenten zoals, begeleidingskosten, reiskosten, materialen, administratie, rapportages e.d. De opbouw van de prijsopgave is transparant en je betaalt slechts waarvoor jij gekozen hebt!
9 Welke incompany ruimte is geschikt voor een opdracht uit de First1 Vitaliteit Scope?
Een vergaderruimte is prima. Zeker als de opdracht een groepsles is die een aantal weken achter elkaar wordt ingepland. Tafels en stoelen aan de kant en sporten maar! Voor een opdracht in het kader van een gezondheidsweek of een Vitaliteitsdag kunnen we ruimtes gebruiken in de hal, of in het bedrijfsrestaurant. Bij de keuze van de ruimte zal altijd dienen te worden afgewogen of het éénmalige opdracht betreft of een wekelijks terugkerend evenement.
10 Welke mogelijkheden zijn er, als een opdrachtgever niet beschikt over kleed- en douchegelegenheid?
U kunt hierbij denken aan activiteiten waarbij weinig tot niet getranspireerd wordt. Bijvoorbeeld Yoga, Pilates, Tai Chi, Buik- en Rug scholing. Eigenlijk zijn de mogelijkheden onder de First1 Vitaliteit Scope legio, want wat dacht je van een lezing over gezonde voeding, of het meten van bloeddruk, vetpercentage en cholesterol?


Direct contactT: 070 360 60 60
E: info@bedrijfsfitness.nl
M: 06 123 14 192
KvK: 27125012
BTW nr. NL816104918B01

 

Kan jouw bedrijf ook wel een boost gebruiken?

Productieve en energieke medewerkers zijn goud waard. Met hun kennis, ervaring en inzet bepalen ze het succes van jouw organisatie. Samen sporten op het werk geeft meer dynamiek in je bedrijf en een impuls aan de samenwerking. Investeren in vitaliteit op het werk verdient zich terug, gegarandeerd!


Offerte aanvragen

Pin It on Pinterest

Share This