Onze trainers

Onze trainers en coaches zijn ons visitekaartje en daar zijn we trots op! Zowel onze vaste medewerkers als onze freelance vitaliteitspartners en stoelmasseurs zijn hoog opgeleid, service gericht en betrokken en helpen onze klanten met veel passie naar meer vitaliteit.

Erica Roosenschoon

Eigenaresse, stoelmasseur


Hallo! Mijn naam is Erica Roosenschoon, eigenaresse van First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst. Van kleins af aan ben ik al bezig geweest met sport en bewegen. Ik kon toen al niet stil zitten en nu nog steeds niet. Ik ben een typisch voorbeeld van iemand die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt, al kon ik destijds nog niet voorzien hoe mijn studiekeuze mijn leven zou veranderen en bepalen. Mijn toenmalige gymleraar op de middelbare school bracht me op het idee om me aan te melden voor de Academie Lichamelijke Opvoeding in Den Haag en dat betekende het begin van mijn sportieve carrière. Volkomen toevallig maakte ik kennis met incompany bedrijfsfitness en in 1996 trad ik in dienst als medewerker van het toenmalige Samenwerkingsverband Bedrijfsfitness. In 1996 werd ik locatiemanager van de bedrijfsfitnessruimte van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag en die rol paste me goed. In 1999 trad ik toe tot de VOF en in 2006 werd ik mededirecteur in de BV First1 Bedrijfsfitness en vanaf 2007 DGA. Deze functie bekleed ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel passie en plezier!
"De sleutel tot succes, is actie!"

Gabriela Riedi

Medische/Holistische Personal Trainer & Cranio Sacraal Therapeut


Hallo! Mijn naam is Gabriela Riedi. Sinds kabinet Balkenende geef ik, namens First 1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, Personal Training bij het TopFit programma en dat doe ik op een medisch/holistische manier. Het is mijn passie en doel om proprioceptie en kinesthetisch gevoel, plezierig, bewust te maken tijdens de functionele sport trainingen! Ik hecht veel waarde aan techniek, want daarmee beleef je de oefeningen bewust intenser en train je veilig en verbeter je je lichaamshouding en gezondheid efficiënt! Ook tijdens je eigen sportmomenten en dagelijks leven kun je deze aangeleerde techniek in jouw voordeel toepassen! Ieder niveau is welkom en eventuele fysieke uitdagingen zijn mijn specialiteit; ik hou je graag scherp en haal je zo nu en dan graag uit je comfort zone! Heb je vragen over je gezondheid dan ben je daarvoor ook op het juiste adres. Als, sinds 2008 praktiserende, Cranio Sacraal Therapeut kan ik je adviseren op het pathologisch/holistisch vlak, om bijvoorbeeld met de constante “moderne waanzin” nog stressbestendiger om te kunnen gaan dan dat je waarschijnlijk al doet! Zin in functionele plezierige sport?!… hoop je gauw te zien!
“Leven is bewegen, bewegen is leven!”

Fouzia Abbassi

Fitnesstrainer/Fysiotherapeute i.o.


Hallo! MIjn naam is Fouzia Abbassi. Terug van weggeweest bij First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst. In 2011 kwam ik in aanraking met groepslessen zoals Club Power, Club Battle en Aerobics. Ik merkte hoeveel het deed met zowel mijn lichaam als ook mijn mentale gesteldheid. Op dat moment wist ik het zeker, ik wilde ook instructrice worden! Vanaf 2012 heb ik allerlei opleidingen en cursussen gedaan en op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding Fysiotherapie en ben ik bezig af te studeren. Mijn kracht ligt heel erg in het lesgeven, omdat ik hier zoveel plezier en energie uithaal, maar ook terug geef. Verder vind ik het heel erg leuk om mensen met blessures te begeleiden om zo op hun oude niveau te komen.
"Je bent nooit te oud of te jong om van je droom realiteit te maken"

Pim Plaggenborg

Fitnesstrainer


Hallo! Mijn naam is Pim Plaggenborg. Ik ben een echte motivator. Mijn motto? Sport moet leuk zijn, anders hou je het niet vol! Dat zie je ook terug in mijn lessen. Ik probeer altijd een fun element in te bouwen. Mijn analytisch denkvermogen vanuit de ICT komt goed van pas om tot het beste resultaat te komen. Het liefst ga ik naar buiten om te sporten. Een trailrun samen met mijn hond in de Veluwse bossen, of een lekkere intensieve interval training, mountainbiken, golfen en bootcampen met mijn vrouw Miriam. Mijn PT studio is vooral gericht op functional training en crossfit. Zelf maak ik hier samen met mijn vrouw en zoon natuurlijk ook dankbaar gebruik van. Mijn zoon 'slingert' graag in de touwen of ringen. Naast personal training en voedingscoaching geef ik ook diverse soorten bootcamps en fitboxing. Op dit moment verzorg ik voor First Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, wat uren fitnessbegeleiding en HITT trainingen in de Gym bij Shimano in Nunspeet.
"Sport moet leuk zijn, anders hou je het niet vol!"

Silvia Ferrer

Fitnesstrainer


Hallo! Mijn naam is Silvia Ferrer. Oorspronkelijk kom ik uit Barcelona, Spanje. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met dansen en sindsdien nooit meer gestopt. Vanwege mijn passie voor bewegen en gezondheid besloot ik fitnessinstructeur en personal trainer te worden en alle disciplines te combineren. Ik word blij van lesgeven en het door geven van mijn passie voor sport en bewegen. Ik heb altijd hard getraind om mijn droom als danser waar te maken, daarom begrijp ik als geen ander hoe belangrijk doorzettingsvermogen, discipline en toewijding is om een doel te bereiken. Op dit moment verzorg ik wat uren fitnessbegeleiding en Pilates lessen voor First Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst in de Gym van Shimano in Nunspeet.
"The body achieves, what the mind believes"

Fouad el Ouajdi

Fitnesstrainer


Hallo! Mijn naam is Fouad el Ouajdi en ik ben sinds 2022 trainer bij First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityAtFirst. Ik heb een achtergrond in wedstrijdzwemmen, diverse vechtsporten en krachtsport. Een aantal jaar geleden heb ik besloten om mensen te helpen op het gebied van vitaliteit, fitheid en zelfvertrouwen. In de moderne tijd worden we soms geconsumeerd door allerlei taken en verplichtingen, waardoor aandacht aan eigen lichaam en geest vaak lager op de prioriteitenlijst eindigt (herkenbaar hè?). Om nog maar niet te spreken over de calorierijke verleidingen om ons heen. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe bewegen, gezond eten en voldoende rust een positieve invloed had op mijn resultaten op bijvoorbeeld mijn werk en uiteindelijk op mijn algemeen welbevinden. Daarom heb ik het tot mijn missie verheven om lotgenoten bewust te maken, te coachen en te trainen. Immers, een goede basis is essentieel voor de kwaliteit van leven en dat begint bij bewegen!
"The most important step of all is the first step"

Carola Pluut

Yogatrainer, Adem- en Epiphora coach


Hallo! Mijn naam is Carola Pluut-Rijneveld, eigenaresse, yogatrainer, Epiphora- en ademcoach bij YogabyCarola. Ik wil mensen meenemen en kennis laten maken met ademen, bewegen, ontspannen en bewust worden. Door bewuste aandacht te combineren met de adem, leer je ontdekken wie je bent en hoe je in elkaar zit. Met meer lichaamsbewustzijn door houding en beweging stimuleer je je eigen vitaliteit. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshops mindful yoga en mindful adem/meditatie of energiemanagement door beter ademen. Als break van de werkdag of juist erna bewust bewegen en ademen geeft rust in het hoofd, ontstresst en ontspant je lichaam.
"Bewustwording is de eerste stap tot verandering"

Sander Kruijt-Recoert

Fitnesstrainer/Coach/Stoelmasseur


Hallo! Mijn naam is Sander Kruijt-Recoert. Ik werk sinds september 2019 als flexibele kracht voor First 1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst. Door mijn ruime interesse in sport, coaching en massage ben ik multifunctioneel inzetbaar. Als klein mannetje ben ik begonnen met judo en karate. Op latere leeftijd ben ik veel verschillende lessen gaan volgen waardoor mijn interesse om zelf les/training te gaan geven groeide. Mijn eerste opleiding was Indoorcycling en daarna had ik de smaak te pakken. Ik heb opleidingen/cursussen gevolgd op het gebied van Boksen, Kick & Punch, Bootcamp, Functional Training & Shape, Bodyshape, Kettlebell training en Strong Nation. Verder ben ik voedingsdeskundige, NLP Master Practitioner en NLP Master Coach. En kan ik diverse massages geven. De omgang met mensen en ze op hun eigen niveau begeleiden naar een gezondere versie van zichzelf, is iets wat mij veel voldoening geeft. Ik heb samen met mijn vrouw een bedrijf genaamd Slim Vitaal Coaching waarmee we ons richten op leefstijl coaching, sport en massage.
"Het hoeft niet snel. 50 keer 2% verandering is ook 100%"

Manuel Viacava

Fitnesstrainer


Hallo! Mijn naam is Manuel Viacava. Ik ben een zeer gepassioneerde sportliefhebber en ik kom oorspronkelijk uit Peru. Naast mijn moedertaal, Spaans, spreek ik ook vloeiend Nederlands, Engels, en Italiaans. Na een aantal jaren Europese Studies te hebben gestudeerd, besloot ik mijn passie te volgen en van opleiding te veranderen. Zo heb ik diverse opleidingen op het gebied van sport en beweging gevolgd en ben ik sinds 2013 fulltime werkzaam als Fitness en Personal Trainer in de fitnessbranche. Ik geef naast Personal Trainingen ook small group trainingen, HIIT workouts, en bootcamps. Mijn passie voor sport blijkt ook uit mijn vrijetijdsbesteding: dan doet ik o.a. aan crossfit, yoga, klimmen, zwemmen. Ik kan cliënten work-outs bieden waarin onder andere op snelheid, lenigheid en uiteraard ook op kracht wordt getraind. Verder bied ik trainingen op maat, afhankelijk van de behoefte; b.v. afvallen, vergroten lenigheid, opbouw spiermassa. Tenslotte leef en eet ik bewust. Desgewenst geef ik voedingsadviezen, ook in relatie tot de trainingsbehoefte. Ik werk inmiddels al een aantal jaren als fitnessinstructeur op oproepbasis bij First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst.
"Be the best you can be"

Frederike Wiersma

Coach/Trainer


Hallo! Mijn naam is Frederike Wiersma. Ik ben coach en trainer op het gebied van loopbaanontwikkeling, werkgeluk en stress & burn-out coaching en eigenaresse van Hartkoers. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshops 'Vergroot je Werkgeluk' , 'Flow in je werk' en 'Baas over eigen (werk)geluk. In deze workshops zet je de eerste stappen naar meer werkgeluk. Je leert wat hierop van invloed is en ontvangt tools om concreet aan de slag te gaan. Zo pak jij weer de regie over je loopbaan en werk je met meer voldoening, plezier en betrokkenheid.
“Ontdek de koers van je hart”

Paula van 't Spijker

Fysiotherapeute/Bewegingswetenschapper


Hallo! Mijn naam is Paula van ’t Spijker. Ik ben fysiotherapeut en bewegingswetenschapper en eigenaresse van Vision4Movement. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de 'Thuiswerk APK' en de workshops 'Ontdek je zitbeenknobbels' en 'Vitaler thuiswerken'. Recent is hier nog de workshop 'Til er niet te zwaar aan' aan toegevoegd. In de Thuiswerk APK en de workshops geef ik algemene en persoonlijke tips en adviezen om meer grip te krijgen op je werkplek en op je (werk)houding en bewegingen. Het doel hiervan is, rug- en nekklachten te voorkomen en/of te verminderen.
“Bewust en pijnvrij bewegen en functioneren”

Inge Noorbergen

Mindfulness trainer/Stress/Burn-out coach


Hallo! Mijn naam is Inge Noorbergen. Ik ben mindfulness trainer en coach en gespecialiseerd in mindful yoga. Samen met mijn man Albert Hoogendijk zijn wij eigenaar van Bemindful Amsterdam. Wij hebben de digitale training ‘Veerkracht in je werk & leven’ ontwikkeld en werken hierin samen met First1 Bedrijfsfitness. Veel mensen hebben behoefte aan rust en balans, we zijn de balans een beetje kwijt. Het is een van de meest gestelde vragen : Hoe krijg ik meer balans in mijn leven.? Goed voor jezelf zorgen stopt niet bij hardlopen en broccoli eten. Aandacht voor je mentale gezondheid is cruciaal als je meer geluk, tevredenheid, en innerlijke rust wilt ervaren. Bewegen is gezond, maar even stil staan is dat ook! Na inspanning komt ontspanning, in ons drukke leven willen we dit nog weleens vergeten. Geef niet alleen je lichaam rust, maar ook je brein. Je leert naar je lijf te luisteren en op een andere manier naar je gedachten te kijken. Het zorgt er voor dat je minder in je hoofd zit. Het lichaam rust geven is voor veel mensen wel bekend. Maar hoe geef je het brein rust? Je kunt je brein trainen en het rust geven, is te oefenen. De digitale training Veerkracht verzorgen wij in samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst. Deze training doe je thuis op een moment dat het jou het beste uitkomt. Wij begeleiden je in deze 8 weken persoonlijk via de mail en ondersteunen en inspireren je in jouw proces van bewustwording. Deze training is fitness voor je brein!
"Als je de verhalen in je hoofd minder serieus neemt, wordt je hele leven een stuk eenvoudiger"

Albert Hoogendijk

Mindfulness Trainer/Coach


Hallo! Mijn naam is Albert Hoogendijk. Ik ben mindfulness trainer en coach. Samen met mijn vrouw Inge zijn wij Bemindful training en coaching en in samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorgen wij de digitale mindfulness training ‘Veerkracht in je werk &leven’. Deze training is digitaal maar toch persoonlijk. Mindfulness is volgens mij een essentieel onderdeel van een gezond leven in balans. Bij een gezond leven denken we vaak aan gezonde voeding, lekker bewegen en goede hygiëne. Het kost geen moeite meer om dagelijks tanden te poetsen of dagelijks te douchen. We hebben dit moeiteloos geïntegreerd in ons leven. De training Veerkracht in je werk staat voor mentale hygiëne en helpt je dit in 8 weken te integreren in je leven. Het is als het ware ‘ fitness voor de geest’. In ons drukke leven waar we vaak veel ballen in de lucht moeten houden, is het heel gezond om regelmatig te vertragen en tijd te nemen om mentaal te herstellen. Zo herkennen we tijdig als we rust en ontspanning nodig hebben en voorkomen we bovenmatige stress.
“Van hard en moet naar hart & moed”

Justin van den Berg

IJsbad instructeur/koude training


Hallo! Mijn naam is Justin van den Berg, ademcoach, ijsbad instructeur, holistisch lifecoach en eigenaar van Primal Focus. Het is mijn missie om mensen terug in contact te brengen met de kracht van onze ware natuur. Door middel van ademhaling, mindset en blootstelling aan de kou zal je een diepere verbinding aangaan met je innerlijke kracht. Het toestaan van alle prikkels, hier doorheen ademen en dit gevoel volledig doorleven, maakt dat je andere stressvolle situaties beter aankunt. Namens First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshop: ‘IJskoud de beste’. Een ijsbad workshop is de ultieme manier om de confrontatie aan te gaan met onze eigen conditionering, weerstand en angst. Als we altijd voor comfort kiezen, leren we nooit te verbinden met onze diepste eigenschappen. Wie bereid is uit zijn comfort zone te stappen zal weerbaarder en daadkrachtiger in het leven staan.
"Outside your comfort zone is where the magic happens"

Danny Ruijgrok

Mindfulness trainer/Ademcoach/Yoga docent


Hallo! Mijn naam is Danny Reijn-Ruijgrok. Ik ben mindfulness trainer, ademcoach, yoga docent en eigenaresse van Mindful Trainen. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de volgende workshops en trainingen: Mindful yoga: een yogales van 45 minuten waarbij je uit je hoofd en in je lijf komt, door de aandacht te brengen naar het lichaam en de ademhaling. We besteden extra aandacht aan het losmaken van nek en schouders na of tijdens een werkdag achter de computer. Mindful adem/meditatiesessies: een ademhalingsoefening en meditatie van 30 minuten waarbij je direct je stresslevel naar beneden brengt en rust brengt in je hoofd. Je hebt daarna meer focus en concentratie en je kunt ontspannen verder gaan met je (werk)dag. De workshop: 'Energiemanagement door beter ademen'. Tijdens deze workshop ervaar je zelf met welke ademhalingsoefening je rust en ontspanning brengt in je hoofd en lichaam en van welke oefening(en) je juist energie krijgt. Ook leg ik je uit, waarom dat zo werkt.
"When you own your breath, nobody can steal your peace"

Jan-Paul Duijndam

Coach/Trainer


Hallo! Mijn naam is Jan-Paul Duijndam. Ik ben eigenaar van Lear en het Mediation Educatie Centrum. Daarnaast ben ik ook mediator en trainer. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshops 'Kleur bekennen' en 'You complete me'. In deze workshops krijg je inzicht welke invloed gedragsvoork(l)euren hebben in de samenwerking met collega’s. Welke kwaliteiten hebben de verschillende gedragsvoork(l)euren, hoe kan je deze zo effectief mogelijk inzetten en welke invloed hebben de gedragsvoork(l)euren op de onderlinge communicatie.
"De sleutel tot succes is luisteren"

Eric Doornik

Coach/Trainer


Hallo! Mijn naam is Eric Doornik, eigenaar van Verder vanuit Vertrouwen. Als Executive Coach begeleid ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshop 'Persoonlijk Leiderschap'. In deze workshop inspireer ik de deelnemers om hun persoonlijkheid leidend te laten zijn in hun leven. Privé en zakelijk. Ik ben er van overtuigd dat dit dé manier is om een succesvol leven te leiden.
“Persoonlijk leiderschap leidt tot succes!”

Lloyd Robinson

Holistisch therapeut/Stoelmasseur


Hallo! Mijn naam is Lloyd Robinson. Sinds 2017 ben ik werkzaam als freelance stoelmasseur bij First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst. Daarnaast heb ik een eigen praktijk als holistisch therapeut in Den Haag. Holisme betekent ‘heel’, dus iedereen is volstrekt uniek en meer dan een lichaam en geest. Je opvoeding, de omgeving waar je bent opgegroeid, je sociale omgeving, je levenservaring, het werk dat je doet, ze hebben allemaal invloed op wie je bent geworden en hoe je naar jezelf en de wereld kijkt. Daarnaast is je lichamelijke houding een weerspiegeling van wie je bent en hoe je je voelt. Dit maakt stoelmassages zo boeiend om te geven, want je lichaam spreekt boekdelen over hoe het met je is. Ik probeer dit aan mijn cliënten over te dragen. Het gaat om een stukje bewustwording, dat je lichaam een bron van informatie kan zijn. Hoe meer je naar je lichaam luistert, hoe meer je in balans komt. Op een gegeven moment weet je wat je nodig hebt en handel je ernaar.
“You can’t punish yourself into change, you can’t whip yourself into shape. But you can love yourself into well-being”

Conchita Scheffer

Lachyoga leider/Lachyoga docent


Hallo! Mijn naam is Conchita Scheffer, eigenaresse van LachYoga. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshop 'LachYoga', de 'Lachenergizer' en de 'Lachwandeling'. Ik ben geboren in West-Afrika en zoals zovele Afrikanen vrolijk van aard. Ik zie dan ook meestal dat het glas half vol is. Maar naarmate ik meer ging studeren, verdween de lach gaandeweg. Ook de nodige tegenslagen in mijn leven waren daar debet aan. Toen ik in 2006 een workshop “lachyoga” aangekondigd zag staan, wilde ik dat beslist proberen. Deze workshop beviel me enorm, zozeer zelfs dat ik daarna gelijk de cursus bij de 1e ambassadeur van de lachyoga in Nederland (Wil Hendriks) ging doen en daarna in Mallorca bij de arts dr. Madan Kataria, de Indiase grondlegger van Lachyoga. Ik ben een doorzetter en door mijn jarenlange ervaring als docent Frans kan ik de groepsdynamica ten positieve gebruiken. Daar ik flexibel, daadkrachtig en oplossingsgericht ben, zorgt dat ook voor een optimale uitwisseling tussen de deelnemers aan een lachyoga workshop.
"Lach en je leven wordt leuker!"

Annemiek de Meulmeester

Coach/Trainer


Hallo! Mijn naam is Annemiek de Meulmeester. Ik ben eigenaar van Talent2Share en werk als facilitator en coach. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshop 'No Brain, No Gain'. In deze workshop leer je de zes verschillende voorkeurstijlen voor het opnemen van informatie. Wat dit voor jou kan betekenen in je werk en een opleiding of training. De bewustwording in communicatie en wat je hierin kunt aanpassen. En last but not least: wat te doen als jouw brain ermee ophoudt!
"Herken de waarde van verschillen"

Kees Kwakman

Slaap specialist


Hallo! Mijn naam is Kees Kwakman. Ik ben (internet) ondernemer en oprichter van Slaapcoach. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshop 'Gezond Slapen Werkt Beter'. In deze workshop, verdeeld over twee Powersessies gericht op preventie, word je bewustzijn met betrekking tot bed en slaap vergroot en komen de belangrijkste aspecten van een goede en gezonde slaap aan bod. Gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten, maar vertaald naar de dagelijkse praktijk. Vol met slaaptips!
“Trust the proces”

Lia Timmer

Coach/Trainer


Hallo! Mijn naam is Lia Timmer, eigenaresse en trainer/coach bij Xalia Training. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshop: 'Gezond slapen en dromen'. Een goede nachtrust houdt je in balans en helpt bij concentratie en veerkracht overdag. Dromen kunnen je ondersteunen in het dagelijks leven en bieden je hulp bij de verwerking van ervaringen. Aandacht geven aan dromen draagt bij tot meer zelfkennis en rust. Zeker terugkerende dromen zijn een bron van inspiratie. Goed in - en doorslapen kun je leren. Tijdens de workshop doen we onder meer een praktische ontspanningsoefening. Ik zelf was vroeger een slechte slaper. Nu weet ik mijn balans tussen inspanning en ontspanning te hanteren en vooral de stress niet mee naar bed te nemen. Tijdens de workshop Gezond slapen en dromen krijg je veel praktische slaaptips voor een fijne nachtrust en uitgerust wakker worden!
"Wees jezelf"

Leontine van Meggelen

Diëtist/Sportdiëtist


Hallo! Mijn naam is Leontine van Meggelen, eigenaresse van Invorm. Ik ben zowel diëtist als sportdiëtist. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik, samen met mijn medewerkers, een aantal verschillende voedingsworkshops. De sportwereld ken ik uit eigen ervaring, omdat ik als schaatster een aantal jaren deel uit heb gemaakt van de Nationale Selectie. Nee, Olympisch Goud heb ik nooit gewonnen, maar ik ben in 1993 wel derde geworden op de Nationale Afstandskampioenschappen op de 1000 en 1500 meter en daarmee World Cups en W.K Sprint gereden. In diezelfde periode heb ik in Den Haag de studie Voeding en Diëtetiek gevolgd. Vanaf 1998 heb ik mijn eigen praktijk opgezet en adviseer ik (sport) mensen die met de meest uiteenlopende vragen komen. Tot 2019 heb ik volwassenen en kinderen met overgewicht, diabetici, mensen die last hebben van allergie, een verhoogd cholesterolgehalte, hoge bloeddruk en/of maagdarm problemen begeleid. Omdat voeding in de sport mijn passie is en steeds belangrijker wordt, heb ik veel contacten in de sportwereld. Sinds heel wat jaren maak ik onderdeel uit van het Team NL sportdiëtisten, Rotterdam Topsport, ben ik verbonden aan CTO Metropool waar ik beachvolleyballers, shorttrackers en zeilers/surfers begeleid op het gebied van sportvoeding. Naar Tokyo heb ik een aantal sporters mogen begeleiden op het gebied van voeding. Ik word enthousiast als ik zie dat sporters energieker worden, beter herstellen en beter presteren a.g.v. voeding. Mijn passie is (sport)voedingsbegeleiding op maat, samen zoeken naar het beste en het lekkerste.
"Bewust kiezen en toch genieten!"

Sandra Buijing

Sportdiëtist


Hallo! Mijn naam is Sandra Buijing. Ik ben sportdiëtist bij Invorm. In samenwerking met First1 bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshops over voeding, zoals 'Gestructureerd en Gezond eten' en 'Voeding en Weerstand'. Tijdens de workshops over voeding leer je vooral wat wél te eten (en niet zozeer wat niet). We besteden aandacht aan lekkere en makkelijke oplossingen die jij dezelfde dag direct nog kunt toepassen. Want het gaat er natuurlijk om dat je niet alleen weet wat goed en gezond eten is, maar vooral, dat jij de theorie in praktijk kunt brengen.
"Focus op wat wél te eten en geniet daarvan!"

Dinga van Driel

Coach/Trainer


Hallo! Mijn naam is Dinga van Driel. Ik ben (team)coach, trainer en eigenaresse van Drielink Coaching. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshop 'Kernkwadranten'. In deze workshop kernkwadranten, werk je een eigen kernkwadrant uit met je kwaliteit, valkuil, uitdaging en allergie. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en het verband tussen deze 4 aspecten en de impact daarvan op jezelf en anderen.
"Niets is zoals het lijkt"

Bert Arons

Coach/Trainer/Bewustmaker


Hallo! Mijn naam is Bert Arons, bewustmaker bij Couleur-Locale. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, geef ik samen met Ingeborg van der Kerk de workshop ‘Hoera! Energie’. In deze workshop ontdek je wat het belang van energie is in relatie tot (werk)plezier en prestaties. Aan de hand van diverse uitspraken/onderwerpen draagt een interactief deel bij aan jouw bewustwording over je eigen energie.
"Vertragen is versnellen"

Ingeborg van der Kerk

Coach/Trainer/Bewustmaker


Hallo! Mijn naam is Ingeborg van der Kerk, bewustmaker bij Couleur-Locale. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik samen met Bert Arons de workshop ‘Hoera! Energie’. In deze workshop ontdek je wat het belang van energie is in relatie tot (werk)plezier en prestaties. Aan de hand van diverse uitspraken /onderwerpen draagt een interactief deel bij aan jouw bewustwording over je eigen energie.
"Je kan altijd de betere versie van jezelf worden"