Onze trainers

Onze trainers en coaches zijn ons visitekaartje en daar zijn we trots op! Zowel onze vaste medewerkers als onze freelance vitaliteitspartners en stoelmasseurs zijn hoog opgeleid, service gericht en betrokken en helpen onze klanten met veel passie naar meer vitaliteit.

Erica Roosenschoon

Eigenaresse, stoelmasseur, wandelcoach


Hallo! Mijn naam is Erica Roosenschoon, eigenaresse van First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst. Van kleins af aan ben ik al bezig geweest met sport en bewegen. Ik kon toen al niet stil zitten en nu nog steeds niet. Ik ben een typisch voorbeeld van iemand die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt, al kon ik destijds nog niet voorzien hoe mijn studiekeuze mijn leven zou veranderen en bepalen. Mijn toenmalige gymleraar op de middelbare school bracht me op het idee om me aan te melden voor de Academie Lichamelijke Opvoeding in Den Haag en dat betekende het begin van mijn sportieve carrière. Volkomen toevallig maakte ik kennis met incompany bedrijfsfitness en in 1996 trad ik in dienst als medewerker van het toenmalige Samenwerkingsverband Bedrijfsfitness. In 1996 werd ik locatiemanager van de bedrijfsfitnessruimte van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag en die rol paste me goed. In 1999 trad ik toe tot de VOF en in 2006 werd ik mededirecteur in de BV First1 Bedrijfsfitness en vanaf 2007 DGA. Deze functie bekleed ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel passie en plezier!
"De sleutel tot succes, is actie!"

Gabriela Riedi

Medische/Holistische Personal Trainer & Cranio Sacraal Therapeut


Hallo! Mijn naam is Gabriela Riedi. Sinds kabinet Balkenende geef ik, namens First 1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, Personal Training bij het TopFit programma en dat doe ik op een medisch/holistische manier. Het is mijn passie en doel om proprioceptie en kinesthetisch gevoel, plezierig, bewust te maken tijdens de functionele sport trainingen! Ik hecht veel waarde aan techniek, want daarmee beleef je de oefeningen bewust intenser en train je veilig en verbeter je je lichaamshouding en gezondheid efficiënt! Ook tijdens je eigen sportmomenten en dagelijks leven kun je deze aangeleerde techniek in jouw voordeel toepassen! Ieder niveau is welkom en eventuele fysieke uitdagingen zijn mijn specialiteit; ik hou je graag scherp en haal je zo nu en dan graag uit je comfort zone! Heb je vragen over je gezondheid dan ben je daarvoor ook op het juiste adres. Als, sinds 2008 praktiserende, Cranio Sacraal Therapeut kan ik je adviseren op het pathologisch/holistisch vlak, om bijvoorbeeld met de constante “moderne waanzin” nog stressbestendiger om te kunnen gaan dan dat je waarschijnlijk al doet! Zin in functionele plezierige sport?!… hoop je gauw te zien!
“Leven is bewegen, bewegen is leven!”

Fouzia Abbassi

Fitnesstrainer/Fysiotherapeute i.o.


Hallo! MIjn naam is Fouzia Abbassi. Terug van weggeweest bij First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst. In 2011 kwam ik in aanraking met groepslessen zoals Club Power, Club Battle en Aerobics. Ik merkte hoeveel het deed met zowel mijn lichaam als ook mijn mentale gesteldheid. Op dat moment wist ik het zeker, ik wilde ook instructrice worden! Vanaf 2012 heb ik allerlei opleidingen en cursussen gedaan en op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding Fysiotherapie en ben ik bezig af te studeren. Mijn kracht ligt heel erg in het lesgeven, omdat ik hier zoveel plezier en energie uithaal, maar ook terug geef. Verder vind ik het heel erg leuk om mensen met blessures te begeleiden om zo op hun oude niveau te komen.
"Je bent nooit te oud of te jong om van je droom realiteit te maken"

Pim Plaggenborg

Fitnesstrainer


Hallo! Mijn naam is Pim Plaggenborg. Ik ben een echte motivator. Mijn motto? Sport moet leuk zijn, anders hou je het niet vol! Dat zie je ook terug in mijn lessen. Ik probeer altijd een fun element in te bouwen. Mijn analytisch denkvermogen vanuit de ICT komt goed van pas om tot het beste resultaat te komen. Het liefst ga ik naar buiten om te sporten. Een trailrun samen met mijn hond in de Veluwse bossen, of een lekkere intensieve interval training, mountainbiken, golfen en bootcampen met mijn vrouw Miriam. Mijn PT studio is vooral gericht op functional training en crossfit. Zelf maak ik hier samen met mijn vrouw en zoon natuurlijk ook dankbaar gebruik van. Mijn zoon 'slingert' graag in de touwen of ringen. Naast personal training en voedingscoaching geef ik ook diverse soorten bootcamps en fitboxing. Op dit moment verzorg ik voor First Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, wat uren fitnessbegeleiding en HITT trainingen in de Gym bij Shimano in Nunspeet.
"Sport moet leuk zijn, anders hou je het niet vol!"

Frank Rigter

Leiderschapscoach


Hallo! Mijn naam is Frank Rigter. Ik ben eigenaar van Voor elkaar gebokst. Na mijn opleiding Maatschappelijk werk & dienstverlening heb ik veel gezinnen, jongeren en ouders mogen begeleiden met allerlei problematieken. Ik ben ontzettend gedreven, ambitieus en resultaatgericht. Dit miste ik in de zorg, wat maakte dat ik daar niet meer gelukkig werd. Voor elkaar gebokst is een trainingscentrum dat zich richt op de zakelijke markt. Ik werk nu alleen met gedreven mensen die kiezen voor een krachtige resultaat in hun werk als hun persoonlijke leven. Hierbij richt ik me op zowel teamontwikkeling als individuele coaching. Thema’s waar wij mee aan de slag gaan zijn van leiderschapsontwikkeling, stressmanagement, communicatie tot aan feedback, grenzen aangeven en teambuilding. Als ik aan de slag ga met teams is dat door middel van bokscoaching. Boksen is dan puur en alleen het middel, de interventie en metafoor om zo snel en duurzaam resultaat te boeken. Wij staan voor: Impact, humor & daadkracht!
"Mindset is Everything"

Roos van den Broek

Stemcoach & stemtrainer


Hallo! Mijn naam is Roos van den Broek, stemcoach & stemtrainer. Door mijn achtergrond als logopedist, zangeres en voice-over ben ik volledig gespecialiseerd in gezond stemgebruik van de beroepsspreker. Ik sta bekend als de enthousiasteling in de gele trui. Naast mijn avonturen in de wereld van de stem, kun je me vaak vinden in de buitenlucht, waar ik het liefste ben. In mijn wereld draait alles om gezond stemgebruik, vooral voor degenen die hun stem dagelijks gebruiken. Spreken is topsport en een goede training is daarbij essentieel. Preventie, bewustwording en resultaat vind ik belangrijk in training. Voorkomen is beter dan genezen natuurlijk! Het vermijden van stemklachten is niet alleen goed voor jou, maar het bespaart ook een hoop narigheid voor zowel werkgever als werknemer. Ook als je al stemklachten ervaart, ben je bij mij aan het juiste adres. Met de juiste stemtechnieken, mindset en ontspanning leg ik met jou de basis voor een vitale stem. Dit is voor iedereen weer anders. Andere stembelasting, wensen en uitdagingen. Ik ga met jou het avontuur aan! Naast dat ik serieus ben over resultaten, ben ik ook iemand die geniet van de kleine dingen en positief in het leven staat. Deze positieve instelling breng ik mee als supporter van mijn klanten.
"Niet alleen jouw stem versterken, maar ook het beste in jou naar boven halen"

Carola Pluut

Yogatrainer, Adem- en Epiphora coach


Hallo! Mijn naam is Carola Pluut-Rijneveld, eigenaresse, yogatrainer, Epiphora- en ademcoach bij YogabyCarola. Ik wil mensen meenemen en kennis laten maken met ademen, bewegen, ontspannen en bewust worden. Door bewuste aandacht te combineren met de adem, leer je ontdekken wie je bent en hoe je in elkaar zit. Met meer lichaamsbewustzijn door houding en beweging stimuleer je je eigen vitaliteit. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshops mindful yoga en mindful adem/meditatie of energiemanagement door beter ademen. Als break van de werkdag of juist erna bewust bewegen en ademen geeft rust in het hoofd, ontstresst en ontspant je lichaam.
"Bewustwording is de eerste stap tot verandering"

Oké Sène

Masterdrummer


Hallo! Mijn naam is Oké Sène en ik ben geboren en opgegroeid in de wijk Medina in Dakar, Senegal. Al jong speelde ik djembé en andere percussie instrumenten. Op 10- jarige leeftijd begon ik als percussionist bij het “Ballet des Africaines de Sangomar” in Dakar. Vier jaar later organiseerde ik al mijn eerste lessen en workshops voor toeristen. In 1988 sluit ik aan bij het gezelschap van de Master-sabardrummer Doudou N'Diaye Rose, Senegal's meeste beroemde sabar drummer. Met dit gezelschap ben ik verschillende keren op tournee geweest in de VS, Europa en Japan. Ook heb ik in het buitenland percussielessen gegeven. Sinds 1991 woon ik in Den Haag. Momenteel geef ik percussielessen in Den Haag, Delft en Leiden. Ook word ik nog steeds regelmatig gevraagd als gastdocent in Spanje, Frankrijk en Duitsland en verzorg ik ook daar regelmatig workshops. Voor mij is ritme hetzelfde als ademen.
"De taal en het ritme van de muziek zijn magisch"

Sander Kruijt-Recoert

Fitnesstrainer/Coach/Stoelmasseur


Hallo! Mijn naam is Sander Kruijt-Recoert. Ik werk sinds september 2019 als flexibele kracht voor First 1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst. Door mijn ruime interesse in sport, coaching en massage ben ik multifunctioneel inzetbaar. Als klein mannetje ben ik begonnen met judo en karate. Op latere leeftijd ben ik veel verschillende lessen gaan volgen waardoor mijn interesse om zelf les/training te gaan geven groeide. Mijn eerste opleiding was Indoorcycling en daarna had ik de smaak te pakken. Ik heb opleidingen/cursussen gevolgd op het gebied van Boksen, Kick & Punch, Bootcamp, Functional Training & Shape, Bodyshape, Kettlebell training en Strong Nation. Verder ben ik voedingsdeskundige, NLP Master Practitioner en NLP Master Coach. En kan ik diverse massages geven. De omgang met mensen en ze op hun eigen niveau begeleiden naar een gezondere versie van zichzelf, is iets wat mij veel voldoening geeft. Ik heb samen met mijn vrouw een bedrijf genaamd Slim Vitaal Coaching waarmee we ons richten op leefstijl coaching, sport en massage.
"Het hoeft niet snel. 50 keer 2% verandering is ook 100%"

Frederike Wiersma

Coach/Trainer


Hallo! Mijn naam is Frederike Wiersma. Ik ben coach en trainer op het gebied van loopbaanontwikkeling, werkgeluk en stress & burn-out coaching en eigenaresse van Hartkoers. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshops 'Vergroot je Werkgeluk' , 'Flow in je werk' en 'Baas over eigen (werk)geluk. In deze workshops zet je de eerste stappen naar meer werkgeluk. Je leert wat hierop van invloed is en ontvangt tools om concreet aan de slag te gaan. Zo pak jij weer de regie over je loopbaan en werk je met meer voldoening, plezier en betrokkenheid.
“Ontdek de koers van je hart”

Bervin Wolbers

Ademhaling & ijsbad trainer


Hallo! Mijn naam is Bervin. Ooit zat ik vast in een veilige routine, nu ben ik ondernemer en gids gericht op zelfontdekking en transformatie. Mijn reis door honderden ijsbaden en de verdieping in ademhaling en mindset hielp me het vertrouwen in mezelf te laten groeien. Deze ervaring deel ik nu om ook anderen te helpen naar meer focus, veerkracht, en zelfvertrouwen. Ik bied de lessen die ik heb geleerd aan als een kompas voor jouw reis. Het verleggen van mijn eigen grenzen heeft een onuitwisbare impact gehad en ik ben hier om jou kennis te laten maken met de kracht van je eigen lichaam en geest. Of je nu streeft naar persoonlijke groei of het welzijn van je team wilt verbeteren, ik nodig je uit om samen de stap buiten je comfortzone te zetten en een nieuwe wereld in jezelf te ontdekken. Laten we dit avontuur samen aangaan!
"Vertrouw op je eigen kracht"

Paula van 't Spijker

Fysiotherapeute/Bewegingswetenschapper


Hallo! Mijn naam is Paula van ’t Spijker. Ik ben fysiotherapeut en bewegingswetenschapper en eigenaresse van Vision4Movement. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de 'Thuiswerk APK' en de workshops 'Ontdek je zitbeenknobbels' en 'Vitaler thuiswerken'. Recent is hier nog de workshop 'Til er niet te zwaar aan' aan toegevoegd. In de Thuiswerk APK en de workshops geef ik algemene en persoonlijke tips en adviezen om meer grip te krijgen op je werkplek en op je (werk)houding en bewegingen. Het doel hiervan is, rug- en nekklachten te voorkomen en/of te verminderen.
“Bewust en pijnvrij bewegen en functioneren”

Justin van den Berg

IJsbad instructeur/koude training


Hallo! Mijn naam is Justin van den Berg, ademcoach, ijsbad instructeur, holistisch lifecoach en eigenaar van Primal Focus. Het is mijn missie om mensen terug in contact te brengen met de kracht van onze ware natuur. Door middel van ademhaling, mindset en blootstelling aan de kou zal je een diepere verbinding aangaan met je innerlijke kracht. Het toestaan van alle prikkels, hier doorheen ademen en dit gevoel volledig doorleven, maakt dat je andere stressvolle situaties beter aankunt. Namens First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshop: ‘IJskoud de beste’. Een ijsbad workshop is de ultieme manier om de confrontatie aan te gaan met onze eigen conditionering, weerstand en angst. Als we altijd voor comfort kiezen, leren we nooit te verbinden met onze diepste eigenschappen. Wie bereid is uit zijn comfort zone te stappen zal weerbaarder en daadkrachtiger in het leven staan.
"Outside your comfort zone is where the magic happens"

Danny Ruijgrok

Mindfulness trainer/Ademcoach/Yoga docent


Hallo! Mijn naam is Danny Reijn-Ruijgrok. Ik ben mindfulness trainer, ademcoach, yoga docent en eigenaresse van Mindful Trainen. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de volgende workshops en trainingen: Mindful yoga: een yogales van 45 minuten waarbij je uit je hoofd en in je lijf komt, door de aandacht te brengen naar het lichaam en de ademhaling. We besteden extra aandacht aan het losmaken van nek en schouders na of tijdens een werkdag achter de computer. Mindful adem/meditatiesessies: een ademhalingsoefening en meditatie van 30 minuten waarbij je direct je stresslevel naar beneden brengt en rust brengt in je hoofd. Je hebt daarna meer focus en concentratie en je kunt ontspannen verder gaan met je (werk)dag. De workshop: 'Energiemanagement door beter ademen'. Tijdens deze workshop ervaar je zelf met welke ademhalingsoefening je rust en ontspanning brengt in je hoofd en lichaam en van welke oefening(en) je juist energie krijgt. Ook leg ik je uit, waarom dat zo werkt.
"When you own your breath, nobody can steal your peace"

Jan-Paul Duijndam

Coach/Trainer


Hallo! Mijn naam is Jan-Paul Duijndam. Ik ben eigenaar van Lear en het Mediation Educatie Centrum. Daarnaast ben ik ook mediator en trainer. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshops 'Kleur bekennen' en 'You complete me'. In deze workshops krijg je inzicht welke invloed gedragsvoork(l)euren hebben in de samenwerking met collega’s. Welke kwaliteiten hebben de verschillende gedragsvoork(l)euren, hoe kan je deze zo effectief mogelijk inzetten en welke invloed hebben de gedragsvoork(l)euren op de onderlinge communicatie.
"De sleutel tot succes is luisteren"

Eric Doornik

Coach/Trainer


Hallo! Mijn naam is Eric Doornik, eigenaar van Verder vanuit Vertrouwen. Als Executive Coach begeleid ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshop 'Persoonlijk Leiderschap'. In deze workshop inspireer ik de deelnemers om hun persoonlijkheid leidend te laten zijn in hun leven. Privé en zakelijk. Ik ben er van overtuigd dat dit dé manier is om een succesvol leven te leiden.
“Persoonlijk leiderschap leidt tot succes!”

Lloyd Robinson

Holistisch therapeut/Stoelmasseur


Hallo! Mijn naam is Lloyd Robinson. Sinds 2017 ben ik werkzaam als freelance stoelmasseur bij First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst. Daarnaast heb ik een eigen praktijk als holistisch therapeut in Den Haag. Holisme betekent ‘heel’, dus iedereen is volstrekt uniek en meer dan een lichaam en geest. Je opvoeding, de omgeving waar je bent opgegroeid, je sociale omgeving, je levenservaring, het werk dat je doet, ze hebben allemaal invloed op wie je bent geworden en hoe je naar jezelf en de wereld kijkt. Daarnaast is je lichamelijke houding een weerspiegeling van wie je bent en hoe je je voelt. Dit maakt stoelmassages zo boeiend om te geven, want je lichaam spreekt boekdelen over hoe het met je is. Ik probeer dit aan mijn cliënten over te dragen. Het gaat om een stukje bewustwording, dat je lichaam een bron van informatie kan zijn. Hoe meer je naar je lichaam luistert, hoe meer je in balans komt. Op een gegeven moment weet je wat je nodig hebt en handel je ernaar.
“You can’t punish yourself into change, you can’t whip yourself into shape. But you can love yourself into well-being”

Annemiek de Meulmeester

Coach/Trainer


Hallo! Mijn naam is Annemiek de Meulmeester. Ik ben eigenaar van Talent2Share en werk als facilitator en coach. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshop 'No Brain, No Gain'. In deze workshop leer je de zes verschillende voorkeurstijlen voor het opnemen van informatie. Wat dit voor jou kan betekenen in je werk en een opleiding of training. De bewustwording in communicatie en wat je hierin kunt aanpassen. En last but not least: wat te doen als jouw brain ermee ophoudt!
"Herken de waarde van verschillen"

Kees Kwakman

Slaap specialist


Hallo! Mijn naam is Kees Kwakman. Ik ben (internet) ondernemer en oprichter van Slaapcoach. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshop 'Gezond Slapen Werkt Beter'. In deze workshop, verdeeld over twee Powersessies gericht op preventie, word je bewustzijn met betrekking tot bed en slaap vergroot en komen de belangrijkste aspecten van een goede en gezonde slaap aan bod. Gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten, maar vertaald naar de dagelijkse praktijk. Vol met slaaptips!
“Trust the proces”

Lia Timmer

Coach/Trainer


Hallo! Mijn naam is Lia Timmer, eigenaresse en trainer/coach bij Xalia Training. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshop: 'Gezond slapen en dromen'. Een goede nachtrust houdt je in balans en helpt bij concentratie en veerkracht overdag. Dromen kunnen je ondersteunen in het dagelijks leven en bieden je hulp bij de verwerking van ervaringen. Aandacht geven aan dromen draagt bij tot meer zelfkennis en rust. Zeker terugkerende dromen zijn een bron van inspiratie. Goed in - en doorslapen kun je leren. Tijdens de workshop doen we onder meer een praktische ontspanningsoefening. Ik zelf was vroeger een slechte slaper. Nu weet ik mijn balans tussen inspanning en ontspanning te hanteren en vooral de stress niet mee naar bed te nemen. Tijdens de workshop Gezond slapen en dromen krijg je veel praktische slaaptips voor een fijne nachtrust en uitgerust wakker worden!
"Wees jezelf"

Leontine van Meggelen

Diëtist/Sportdiëtist


Hallo! Mijn naam is Leontine van Meggelen, eigenaresse van Invorm. Ik ben zowel diëtist als sportdiëtist. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik, samen met mijn medewerkers, een aantal verschillende voedingsworkshops. De sportwereld ken ik uit eigen ervaring, omdat ik als schaatster een aantal jaren deel uit heb gemaakt van de Nationale Selectie. Nee, Olympisch Goud heb ik nooit gewonnen, maar ik ben in 1993 wel derde geworden op de Nationale Afstandskampioenschappen op de 1000 en 1500 meter en daarmee World Cups en W.K Sprint gereden. In diezelfde periode heb ik in Den Haag de studie Voeding en Diëtetiek gevolgd. Vanaf 1998 heb ik mijn eigen praktijk opgezet en adviseer ik (sport) mensen die met de meest uiteenlopende vragen komen. Tot 2019 heb ik volwassenen en kinderen met overgewicht, diabetici, mensen die last hebben van allergie, een verhoogd cholesterolgehalte, hoge bloeddruk en/of maagdarm problemen begeleid. Omdat voeding in de sport mijn passie is en steeds belangrijker wordt, heb ik veel contacten in de sportwereld. Sinds heel wat jaren maak ik onderdeel uit van het Team NL sportdiëtisten, Rotterdam Topsport, ben ik verbonden aan CTO Metropool waar ik beachvolleyballers, shorttrackers en zeilers/surfers begeleid op het gebied van sportvoeding. Naar Tokyo heb ik een aantal sporters mogen begeleiden op het gebied van voeding. Ik word enthousiast als ik zie dat sporters energieker worden, beter herstellen en beter presteren a.g.v. voeding. Mijn passie is (sport)voedingsbegeleiding op maat, samen zoeken naar het beste en het lekkerste.
"Bewust kiezen en toch genieten!"

Sandra Buijing

Sportdiëtist


Hallo! Mijn naam is Sandra Buijing. Ik ben sportdiëtist bij Invorm. In samenwerking met First1 bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshops over voeding, zoals 'Gestructureerd en Gezond eten' en 'Voeding en Weerstand'. Tijdens de workshops over voeding leer je vooral wat wél te eten (en niet zozeer wat niet). We besteden aandacht aan lekkere en makkelijke oplossingen die jij dezelfde dag direct nog kunt toepassen. Want het gaat er natuurlijk om dat je niet alleen weet wat goed en gezond eten is, maar vooral, dat jij de theorie in praktijk kunt brengen.
"Focus op wat wél te eten en geniet daarvan!"

Dinga van Driel

Coach/Trainer


Hallo! Mijn naam is Dinga van Driel. Ik ben (team)coach, trainer en eigenaresse van Drielink Coaching. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik de workshop 'Kernkwadranten'. In deze workshop kernkwadranten, werk je een eigen kernkwadrant uit met je kwaliteit, valkuil, uitdaging en allergie. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en het verband tussen deze 4 aspecten en de impact daarvan op jezelf en anderen.
"Niets is zoals het lijkt"

Bert Arons

Coach/Trainer/Bewustmaker


Hallo! Mijn naam is Bert Arons, bewustmaker bij Couleur-Locale. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, geef ik samen met Ingeborg van der Kerk de workshop ‘Hoera! Energie’. In deze workshop ontdek je wat het belang van energie is in relatie tot (werk)plezier en prestaties. Aan de hand van diverse uitspraken/onderwerpen draagt een interactief deel bij aan jouw bewustwording over je eigen energie.
"Vertragen is versnellen"

Ingeborg van der Kerk

Coach/Trainer/Bewustmaker


Hallo! Mijn naam is Ingeborg van der Kerk, bewustmaker bij Couleur-Locale. In samenwerking met First1 Bedrijfsfitness, tegenwoordig bekend onder de naam VitalityatFirst, verzorg ik samen met Bert Arons de workshop ‘Hoera! Energie’. In deze workshop ontdek je wat het belang van energie is in relatie tot (werk)plezier en prestaties. Aan de hand van diverse uitspraken /onderwerpen draagt een interactief deel bij aan jouw bewustwording over je eigen energie.
"Je kan altijd de betere versie van jezelf worden"