Onze trainers

Onze medewerkers zijn ons visitekaartje en daar zijn we trots op! Zowel onze vaste medewerkers als onze freelancers zijn hoog opgeleid, allround en betrokken en helpen onze sporters met veel passie naar meer vitaliteit.

Erica Roosenschoon

Trainer / Eigenaar


Van kleins af aan ben ik al bezig geweest met sport en bewegen. Ik kon toen al niet stil zitten en nu nog steeds niet. Ik ben een typisch voorbeeld van iemand die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt, al kon ik destijds nog niet voorzien hoe mijn studiekeuze mijn leven zou veranderen en bepalen. Mijn toenmalige gymleraar op de middelbare school bracht me op het idee om me aan te melden voor de Academie Lichamelijke Opvoeding in Den Haag en dat betekende het begin van mijn sportieve carrière. Volkomen toevallig maakte ik kennis met incompany bedrijfsfitness en in 1996 trad ik in dienst als medewerker van het toenmalige Samenwerkingsverband Bedrijfsfitness. In 1996 werd ik locatiemanager van de bedrijfsfitnessruimte van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag en die rol paste me goed. In 1999 trad ik toe tot de VOF en in 2006 werd ik mededirecteur in de BV First1 Bedrijfsfitness en vanaf 2007 DGA. Deze functie bekleed ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel passie en plezier!
“What doesn’t kill you, makes you stronger!”

Annelijn Weber

Trainer


Annelijn is sinds april 2014 werkzaam voor First1 Bedrijfsfitness. Zij is locatiemanager van de bedrijfsfitness van het Hoofdkantoor ANWB in Den Haag. Naast haar management activiteiten verzorgt zij fitnessbegeleiding en geeft zij verschillende groepslessen zoals: circuittraining, bootcamp, Clubpower, Clubcore en Bodyshape. Naast haar HBO Sportmanagement diploma heeft zij verschillende fitness en groepsles certificaten. De sportwereld is steeds in ontwikkeling. Dit maakt deze wereld voor Annelijn super uitdagend en interessant om in te werken. Het stimuleert haar om steeds nieuwe oefeningen en trainingsvormen uit te proberen. Zo veel mensen zoveel wensen. Iedereen heeft een ander doel. Het geeft haar een kick om samen met de leden grenzen te verleggen en bij te dragen aan het behalen van hun persoonlijke doelstellingen. Haar specialiteit is Bootcamp en HITT trainingen.
“Be the best version of you!”

Liesbeth van Gorsel

Trainer


Liesbeth werkt sinds 2010 bij First1 Bedrijfsfitness. Op dit moment is zij vestigingsmanager van het Havenbedrijf (Port of Rotterdam) in Rotterdam. Als vestigingsmanager geeft zij dagelijks persoonlijke fitnesstrainingen en diverse groepslessen zoals Yoga, Pilates, Aerobics, Steps, ClubPower en ClubCore. Ze heeft het CIOS in Goes met succes afgerond en heeft daarna diverse opleidingen en cursussen gevolgd om de verschillende lesstijlen te kunnen geven. Daarnaast geeft zij ook nog Touch Pro Stoelmassage en is ze opgeleid in sport en voeding. Kortom: een manusje van alles! Buiten het werk is Liesbeth is lid van de vrijwillige brandweer, waar ze zich inzet voor mens en dier. Tevens kan ze erg genieten van een luie dag, waarop ze helemaal niets doet. Zo houdt ze zich in balans.
“Sporten is gezond en heeft zeer veel voordelen. Gezond eten is ook belangrijk. Vergeet alleen niet te leven!! Een patatje met of een glaasje wijn moet kunnen op zijn tijd. Je leeft tenslotte maar 1 keer!”

Sebastiaan van de Kuil

Trainer


Sebastiaan werkt sinds 2012 voor First 1 Bedrijfsfitness in de functie ‘regiomanager’. Als regiomanager is hij verantwoordelijk voor alle operationele zaken en is hij het eerste aanspreekpunt voor de locatiemanagers.Naast zijn werkzaamheden als regiomanager, is hij ook meewerkend op het operationele vlak. Sebastiaan geeft fitnessbegeleiding, Touch Pro Stoelmassage en groepslessen zoals Spinning, Aerobics en Bodybalance. Sebastiaan vindt het uitdagend dat hij, samen met de locatiemanagers, invloed heeft op de participatiecijfers van onze sporters. Met een innovatieve blik en oog voor optimalisatie, maakt hij samen met de locatiemanagers een plan om zijn doel te realiseren. Zijn specialiteit is Body Balance.
“Keep calm, stay fit!”

Henk Tigelaar

Trainer


Henk is sinds 2010 één van de "vliegend krachten" voor First1 Bedrijfsfitness. Als freelancer wordt hij met enige regelmaat ingezet op de verschillende bedrijfsfitness locaties. Met name op het gebied van fitnessbegeleiding, spinning en bootcamp/circuit training, wordt gebruik gemaakt van zijn kennis.Vanuit zijn onderneming is Henk dagelijks bezig met gedrag, bewustwording en verantwoordelijkheid, met als insteek dat er een verandering plaats vindt, of gaat plaatsvinden. Bewegen, sporten, herstellen, fysiek sterker en/of fit worden/blijven, heeft ook met verandering en gedrag te maken. Hierbij mensen ondersteunen, motiveren en uitdagen is Henk dan ook op het lijf geschreven.Naast zijn werkzaamheden is hij ook nog een fanatieke (top)sporter die in het Adventure Racen zijn uitdaging heeft gevonden.Henk heeft als specialiteit: Spinning, fitnessbegeleiding en bootcamp/circuit training.
“You will never know your limits, unless you push yourself to them”

Gabriela Riedi

Trainer


Gabriela is sinds 2006 een flexibele kracht bij First1 Bedrijfsfitness. Als geboren Zwitserse, skifanaat en liefhebber van kickboxen, spinning en BodyBalance heeft Gabriela in 1998 van haar sportieve hobby haar werk gemaakt, sindsdien is zij met hart en ziel als personal trainer en instructeur werkzaam. De opleiding als personal trainer/revalidatie coach en instructeur voltooide zij in Zwitserland bij SAFS (Swiss Academy for Fitness and Sport) en d.m.v. jaarlijkse bijscholingen blijft zij zichzelf uitdagen. Tijdens een training wordt, naast gezondheid en algehele fitheid, ook lichamelijke bewustwording gecreëerd en dat bevordert eveneens het emotionele welzijn! De cirkel sluit zich met haar studie CranioSacraalTherapie, die zij in Zwitserland heeft gevolgd en sinds 2010 in een eigen praktijk uitvoert. Voor First1Bedrijfsfitness geeft zij samen met Erica Roosenschoon iedere vrijdagmorgen de TopFit Bewindsliedentraining bij het ministerie van Economische zaken.
“Leven is bewegen, bewegen is leven!”

Chantal van Veen

Trainer


Chantal werkt sinds 2017 als flexibele kracht voor First1 Bedrijfsfitness. Ze versterkt momenteel het team bij ACM, de Autoriteit Consument en Markt. Chantal geeft al meer dan 14 jaar met plezier les op verschillende sport-en dansscholen. Na haar dansopleiding heeft ze verschillende fitness- en sportopleidingen gevolgd in binnen-en buitenland en is ze, als kroon op mijn werk als group fitness instructeur, Presenter of the Year van Nederland geworden! De lessen die ze geeft zijn; Bodyshape, Xco, Bodybalance, Bodyvive, Zumba, Bootcamp, Gladiator, Steps, Highlow aerobics, Poweryoga, Hiphop, Kidsdance en Latindance. Naast het lesgeven is Chantal gediplomeerd fitnessinstructeur en orthomoleculair voedingsdeskundige. Dit jaar begint ze onder andere aan de opleiding orthomoleculaire sportvoeding en crosstraining. Naast het lesgeven zijn haar grootste passies dansen (Hiphop en Salsa) en reizen!

Pin It on Pinterest

Share This