Stoelmassage bij DENS Solutions

Stoelmassage bij DENS Solutions.

In februari ben ik begonnen met Stoelmassages bij DENSsolutions in
Delft. Een mooie opdracht, want ik ben daar gedurende 8 maanden welkom en mag alle 20 medewerkers masseren. Dat ze groeiende zijn, belooft nog iets voor de toekomst!Ik betrapte mijzelf er op, dat ik bij een bedrijf dat opereert in de NANO technologie met veel ICT’ers en engineers, het beeld had
van ontoegankelijk, maar niets bleek minder waar. Wat een leuk bedrijf, wat een leuke mensen.

Vanaf het eerste mailcontact met de CEO Hugo Perez-Garza, was het raak. De “tone of voice” was amicaal, toegankelijk, gastvrij en hij reageerde snel, zelfs in het weekend.
Aangekomen op de werkplek voelde ik me warm onthaald en ook de medewerkers die een plekje op de massagestoel hadden gereserveerd, waren juist heel toegankelijk en vriendelijk. Dat was even een reality check!

In de gang, meteen bij binnenkomst in het kantoor, hing een bord aan de muur met daarop afgebeeld:
DENS Solutions, we care, we innovate, we deliver
Wat mij betreft maken ze dit helemaal waar.

✔ DENS Solutions geeft om haar medewerkers, maar ook om haar leveranciers.
✔ DENS Solutions is baanbrekend in NANO Technologie, maar ook in Goed Werkgeverschap.
✔ DENS Solutions, what you see, is what you get!

Wat mij betreft een match! Ik kijk nu al uit naar de volgende stoelmassage sessies.
#stoelmassage
#goedwerkgeverschap
#workhappiness

Comments are closed.

Share This