180 graden gedraaid

180 graden gedraaid.

De wereld op z’n kop. Zo kijk ik, ruim een jaar na de eerste lock down, terug op mijn bedrijf. Alles werd anders en veel is er, tot op de dag van vandaag, nog steeds anders.

👟Van doemdenken naar omdenken. Sporten op onze incompany bedrijfsfitnesslocaties kon niet meer, maar wat kon er wel?

👟Van offline naar online. Fysiek trainen en workshops op locatie bij onze opdrachtgevers waren niet mogelijk, maar wat een mogelijkheden via Zoom of Teams!

👟Van core=side naar side=core. Onze core business bedrijfsfitness maakte plaats voor onze side business vitale workshops en trainingen, in te zetten bij een vitale dag of -week, of als side event of gewoon, voor persoonlijke ontwikkeling. Nét even leuker en nuttiger dan online vergaderen.

👟Van dagelijks aan de telefoon naar dagelijks naar zoomen. Ik had nog nooit eerder van Zoom gehoord, jullie? Opeens blijkt beeldbellen een stuk persoonlijker en laagdrempeliger, dan alleen bellen, althans zo is het voor mij.

👟Van weinig en vooral grote klanten, naar meer en vooral kleinere klanten. Online bedrijfsfitness is voor het grootse deel voorbehouden aan de grotere MKB+ bedrijven. Onze workshops en trainingen zijn laagdrempelig en budget vriendelijk en er is geen ruimte nodig! Dit leverde ons een heel nieuw klantenprofiel op. We zijn blij met onze nieuwe klanten!

Ik ben er van overtuigd, dat ons online aanbod blijft bestaan! Online vallen geografische grenzen weg. Hierdoor zijn er opeens ook mogelijkheden voor bedrijven met deelkantoren over het hele land verspreid. Online kun je tóch medewerkers met elkaar verbinden en werken aan vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Ik noem het graag “fit tussen de oren”.

En natuurlijk, buiten sporten en fysiek in beweging komen, daar kan geen beeldscherm tegenop!

Wat heb jij het afgelopen jaar 180 graden anders gedaan?

#omdenken #vitaliteit #bedrijfsfitness

 

Comments are closed.

Share This