Stoelmassage bij Mebin.

Regelmatig doe ik een beroep op collega stoelmasseurs, als ik letterlijk handjes tekort kom, als een opdracht ver buiten mijn werkgebied valt, of als ik gewoonweg geen ruimte heb in mijn eigen agenda.

Zelf word ik ook wel eens ingehuurd als stoelmasseur, dit keer door Health 4 Business. Bij een klant van hun in het Noord Oosten, zijn er ieder jaar tijdens de Safety Week stoelmassages voor de medewerkers. Medewerkers hebben een kantoorfunctie, rijden op de betonwagen, of werken in het laboratorium, soms in een combi functie. Iedere functie vraagt om specifieke competenties en veiligheid staat boven alles. Als je fit en vitaal bent, helpt dit op alle gebieden mee, zowel thuis als op het werk!

Was leuk, om hier te zijn. Dank je wel Dirkje Ooms voor de opdracht.
#stoelmassage #stoelmassageophetwerk #werkgeluk

 

 

Comments are closed.

Share This